Пропустити навігацію

Медичним працівникам Курахівської міської лікарні розповіли про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України

Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 4 Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Надія Шапочка провела зустріч з колективом Курахівської міської лікарні.

В межах зустрічі присутніх ознайомили з умовами виходу на пенсію за віком, роз’яснили питання щодо перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам та порадили користуватись електронними сервісами Пенсійного фонду України.

«Веб-портал Пенсійного фонду надає можливість дистанційно вирішувати деякі питання з пенсійного забезпечення, контролювати свого роботодавця щодо сплати внесків, відстежувати інформацію щодо нарахованої заробітної плати та зарахованого стажу, отримувати електронні документи з QR– кодом та смс-повідомлення від органів Фонду. Все це заощаджує ваші кошти та час»,- наголосила Надія Шапочка.

Наприкінці заходу працівників лікарні ознайомили з процедурою реєстрації та активації особистого кабінету на веб-порталі.

IMG 2225 300x225 - Медичним працівникам Курахівської міської лікарні розповіли про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України

IMG 2226 300x225 - Медичним працівникам Курахівської міської лікарні розповіли про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України

background Layer 1