Пропустити навігацію

Про страховий стаж та електронні послуги Веб – порталу Пенсійного фонду України працівникам Слов’янської міської ради

Фахівцями головного управління проведено зустріч зі службовцями Слов’янської міської ради на тему: “Як контролювати страховий стаж на Веб – порталі Пенсійного фонду України ”.

Під час зустрічі трудовому колективу надані роз’яснення щодо поняття  та умов зарахування страхового стажу.  Наголошено, що страховий стаж, заробітна плата та своєчасна сплата страхових внесків  – це основні чинники, які впливають на соціальний захист громадян сьогодні та пенсійне забезпечення в майбутньому.

Самоврядовців  ознайомлено з порядком реєстрації на Веб – порталі з використанням електронно – цифрового  підпису та розширеним переліком послуг, доступ до яких надається в електронному вигляді.

Слухачі зацікавилися можливістю самостійного формування довідки ОК-5 з QR – кодом, оскільки ця послуга дозволяє суб’єктам декларування не відвідувати територіальні органи Пенсійного фонду України.

Працівникам міської ради також надані ґрунтовні роз’яснення про відомості які містить довідка ОК-5 та на конкретних прикладах наведені шляхи виправлення помилок. Зокрема, швидко виправити помилку у прізвищі або імені  роботодавець може в поточній звітності.

Спеціалістами головного управління акцентовано увагу слухачів на необхідності особистого контролю за даними, що впливають на пенсійні та соціальні права громадян на Веб – порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

20190207 152222 300x146 - Про страховий стаж  та  електронні послуги Веб – порталу Пенсійного фонду України  працівникам Слов'янської міської ради

background Layer 1