Пропустити навігацію

Трудовому колективу приватного підприємства «Успішна бухгалтерія» розповіли про особливості нарахування страхового стажу

У Волноваському приватному підприємстві «Успішна бухгалтерія» відбулась зустріч заступника начальника фінансово-економічного відділу Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олени Стріонової та головного спеціаліста відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Катерини Маншиліної з трудовим колективом.

Під час зустрічі Олена Стріонова розповіла про особливості зарахування страхового стажу, необхідність повної та своєчасної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та вплив сплачених страхових внесків на розмір майбутньої пенсії.

 Катерина Маншиліна ознайомила присутніх з роботою веб-порталу Пенсійного фонду України, розповіла про процедуру реєстрації юридичних та фізичних осіб, новації в наданні послуг: смс-інформування та видачу довідок з QR-кодом.

Наприкінці зустрічі працівники підприємства отримали інформаційні листівки та буклети з зазначених питань.

2019 02 11 300x195 - Трудовому колективу приватного підприємства «Успішна бухгалтерія»  розповіли про особливості  нарахування страхового стажу
sdr
background Layer 1