Пропустити навігацію

Учням м. Мирнограду – про офіційну зайнятість населення

В загальноосвітній школі № 10 м. Мирнограду для учнів закладу відбувся урок на тему: «Легалізація заробітної плати – вимога часу» за участю головного спеціаліста фінансово-економічного відділу Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Катерини Корпесьо.

Фахівець Фонду розповіла школярам про важливість офіційного працевлаштування, що дозволить надалі отримувати легальний дохід і соціальний захист держави. Вона розповіла про основний страховий принцип системи пенсійного забезпечення: залежність розміру пенсії особи від страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено внески до Пенсійного фонду та акцентувала увагу на тому, що отримуючи заробітну плату в «конверті», працівники втрачають соціальні гарантії.

Також під час зустрічі присутні дізнались про новітні технології та дистанційне обслуговування громадян, в тому числі смс-інформування, та використання веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України для отримання додаткової інформації.

Учні отримали інформаційні буклети і листівки з питань легалізації трудових відносин.

IMG 7730 81 pro urok z uchnyamy ZOSH 10 m. Myrnogradu 300x200 - Учням м. Мирнограду - про офіційну зайнятість населенняIMG 7725 81 pro urok z uchnyamy ZOSH 10 m. Myrnogradu 300x200 - Учням м. Мирнограду - про офіційну зайнятість населення

background Layer 1