Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом 74 Державної пожежно-рятувальної частини в м. Вугледарі

Заступник начальника Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Володимир Кривенко та начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Любов Кулик провели зустріч з трудовим колективом 74 Державної пожежно-рятувальної частини 7 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

Під час зустрічі Володимир Кривенко розповів про загальні умови пенсійного забезпечення осіб, які перебувають на службі в державній пожежній охороні, як призначаються пенсії за вислугу років та по інвалідності, які особи мають право на пенсію за Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб».

Любов Кулик ознайомила присутніх з порядком реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України, який надає можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до управління. Вона також повідомила, що на Веб-порталі надається багато корисної інформації з питань пенсійного страхування, бланки документів, інструкції щодо їх заповнення та багато іншого.

IMG 20190319 090555 300x244 - Зустріч з трудовим колективом  74 Державної пожежно-рятувальної частини в м. Вугледарі
sdr
background Layer 1