Пропустити навігацію

Флешмоб за легалізацію заробітної плати у м.Камянське

web 11 180515 1 300x225 - Флешмоб за легалізацію заробітної плати у м.Камянське15 травня 2018 року на Центральному ринку м. Кам’янське працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області провели флешмоб на тему “Легальна зарплата – наш соціальний захист!”.

«Мета флешмобу – спонукати підприємців легалізувати заробітні плати найманих працівників, адже зарплата в «тіні», зарплата в «конвертах» не несе за собою жодних гарантій щодо подальшого соціального захисту», – зазначили фахівці. Організатори заходу інформували підприємців, найманих працівників та просто пересічних громадян про необхідність легального працевлаштування, адже це – податки у скарбницю нашої держави, а у подальшому – пенсія, соціальне забезпечення.

По закінченню акції підприємцям та найманим працівникам роздали тематичні буклети, запропонували зареєструватися на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України з метою самостійного контролю за відображенням заробітної плати, наявності страхового стажу в реєстрі застрахованих осіб

background Layer 1