Пропустити навігацію

Фахівці Центрального відділу обслуговування громадян проводять лекції для тимчасово безробітних громадян

DSC09346 300x225 - Фахівці Центрального відділу обслуговування громадян проводять лекції для тимчасово безробітних громадянУ Дніпровському міському центрі зайнятості (у відділі надання соціальних послуг Соборного району) спеціалістом Центрального відділу обслуговування громадян (сервісний центр) 09 листопада 2018 року проведено лекцію з тимчасово безробітними громадянами.

Фахівець Фонду наголосила всім присутнім, що в умовах сьогодення нагальним стає питання щодо забезпечення дотримання соціальних гарантій, насамперед, легалізація виплати заробітної плати.

Обговорювались питання пенсійного забезпечення, зміни в пенсійному законодавстві України, надавались роз’яснення щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій, поняття страхового стажу, умови призначення пенсії.

Присутнім надали роз’яснення як дистанційно отримувати послуги через Веб-портал Пенсійного фонду, адже це зручна можливість здійснювати постійний контроль за даними, що вливають на пенсію  та не виходячи з дому, отримувати відомості з власної пенсійної справи.

Слухачів зацікавила можливість контролю за допомогою Веб-порталу Пенсійного фонду електронних послуг за фактичним нарахуванням заробітної плати та її реальною виплатою.

Загалом на лекції були присутні 22 громадянина.

background Layer 1