Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області в органах соціального захисту населення у м. Кам’янське проводять інформаційну роботу

web 11 181113 300x225 - Фахівці Фонду області в органах соціального захисту населення у м. Кам'янське проводять інформаційну роботуweb 11 181113 1 300x225 - Фахівці Фонду області в органах соціального захисту населення у м. Кам'янське проводять інформаційну роботу13 листопада 2018 року Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на виконання доручення Міністерства соціальної політики України (лист Міністерства соціальної політики України від 05.10.2018 № 19297/0/2-18/56) забезпечило присутність працівника у органі соціального захисту населення у м. Кам’янському з метою забезпечення проведення роз’яснювальної та координуючої роботи серед працездатних осіб щодо можливості та порядку сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за попередній період.

Фахівець надавала роз’яснення особам, які звертаються за субсидіями за призначенням субсидії про порядок отримання інформації щодо сплачених за неї/нею суми єдиного внеску, про можливість укладення договору щодо добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, в тому числі із одноразовою сплатою єдиного внеску за попередні періоди, про розмір мінімального страхового внеску на дату звернення. Повідомляла про можливість отримання в органах Пенсійного фонду України інформації з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового соціального страхування щодо несплати платежів за відповідні періоди, а також стосовно неврахування цих періодів до страхового стажу та інше.

Акцентовано увагу на можливості отримання інформації про сплату єдиного внеску дистанційно: через веб-портал Пенсійного фонду України, шляхом отримання СМС повідомлень.

По завершенню зустрічі слухачам роздані пам’ятки щодо роз’яснення деяких питань при зверненні осіб за призначенням субсидії та буклети про добровільне страхування.

background Layer 1