Пропустити навігацію

Трудовий колектив Софіївського районного суду слухав про пенсійне забезпечення

DSC04109 300x225 - Трудовий колектив Софіївського районного суду слухав про пенсійне забезпечення12 листопада 2018  року головний спеціаліст Софіївського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області провела зустріч з трудовим колективом Софіївського районного суду Дніпропетровської області.

Валентина Дроворуб розповіла присутнім про діючу пенсійну систему, пенсійну реформу, зупинилася на питаннях зарахування страхового стажу та легалізації заробітної плати. Повідомила присутніх, що всі питання, які стосуються пенсійного забезпечення, висвітлюються у періодичних виданнях „Пенсійний кур’єр” та „Вісник Пенсійного фонду”. Довела до відома про нову послугу інформування шляхом відправлення СМС-інформування. Відповіла на питання, що стосуються зарахування страхового стажу, мінімального страхового стажу для виходу на пенсію.

По завершенню заходу фахівець роздала інформаційні буклети „Впровадження системи централізованого призначення та виплати пенсій” та „Працює веб-портал ПФУ”, “Пенсія за віком” , “Пенсійний фонд інформує”.

background Layer 1