Пропустити навігацію

Фахівці Софіївського сектору обслуговування громадян співпрацюють з територіальними громадами

foto4 300x225 - Фахівці Софіївського сектору обслуговування громадян співпрацюють з територіальними громадами13 листопада 2018  року в Софіївській селищній територіальній громаді головним спеціалістом Софіївського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду  України в Дніпропетровській області, був проведений прийом мешканців селища.

До фахівців звертались за консультаціями щодо пенсійного законодавства, із документами для проведення попередньої оцінки права особи на призначення пенсії. Зарахування страхового стажу, пенсійного віку для жінок, підтвердження стажу роботи до введення персоніфікованого обліку, мінімального страхового стажу для виходу на пенсію.

По завершенні заходу головний спеціаліст Софіївського сектору обслуговування громадян Людмила Головко роздала інформаційні буклети „Впровадження системи централізованого призначення та виплати пенсій” та „Працює веб-портал ПФУ”, “Пенсія за віком” , “Пенсійний фонд інформує”

background Layer 1