Пропустити навігацію

Пенсійники Фонду області зустрілись за “круглим столом” з Покровським бюро безоплатної правової допомоги

IMG c398eff5b1a64285d1e6 300x169 - Пенсійники Фонду області зустрілись за "круглим столом" з Покровським бюро безоплатної правової допомоги 19 жовтня 2018 року  начальник відділу з питань призначення та перерахунків пенсій №15 (м.Покров) Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Наталія Марінко провела зустріч за “круглим столом” із спеціалістами відділу Покровського бюро правової допомоги Нікопольського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги .

Основною метою заходу є надання практичної і методичної допомоги, аби наблизити соціальні послуги до людей у рамках пенсійної реформи.

У ході зустрічі сторони обговорили подальшу співпрацю з Центром у питанні надання безоплатної правової допомоги з метою обізнаності громади щодо захисту їх прав та відстоювання інтересів. Головний спеціаліст Покровського бюро правової домомоги Владислав  Волошин розповів про важливість офіційного працевлаштування, що гарантує соціальний пакет та стабільність працюючому.

Фахівеці Фонду розповіли про діючу пенсійну систему, пенсійну реформу, про масовий перерахунокIMG e921319d0821fc0360b3 300x169 - Пенсійники Фонду області зустрілись за "круглим столом" з Покровським бюро безоплатної правової допомоги пенсій, який відбудеться  з 01.12.2018 та встановлення мінімальної пенсійної виплати — 1497 грн.

Протягом заходу надані вичерпні відповіді на актуальні запитання щодо реформування пенсійної системи та окремих законодавчих норм.

Присутнім роздані буклети на тематику пенсійного забезпечення.

background Layer 1