Пропустити навігацію

Спеціалісти відділів обслуговування громадян провели заходи з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю

WEB 02 37 300x225 - Спеціалісти відділів обслуговування громадян провели заходи з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністюНапередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю у приміщенні Дніпровської райдержадміністрації, відбулася зустріч, на якій були присутні заступник начальника Дніпровського приміського відділу обслуговування громадян Лариса Петрук, заступник начальника відділу з питань призначення та перерахунків пенсій №22 Світлана Лазаренко та представники Дніпровської районної організації ветеранів Дніпропетровської області.

Лариса Петрук зазначила: «3 грудня відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю. Мета, заради якої цей день був проголошений – це дотримання прав людини і активна участь таких громадян у житті суспільства».

На заході присутні  отримали інформацію щодо сучасних онлайн сервісів Пенсійного фонду, переваг його використання, можливості отримання онлайн-довідок та про послугу смс-інформування.

WEB 02 37 2 300x225 - Спеціалісти відділів обслуговування громадян провели заходи з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністюКористування електронними послугами Веб-порталу дає громадянам змогу оперативно отримувати  необхідну інформацію у зручному для себе форматі та з економією власного часу. Сервіси були створені з метою допомагати людині отримувати послуги Пенсійного фонду в повному обсязі, не виходячи з дому.

 

 

 

 

 

Завідувач Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) спільно з представниками районної організації Ветерана України провели виїзний прийом за місцем проживання інвалідів та осіб з обмеженими можливостями селища Петропавлівки за 4 адресами.

20181129 111422 40 225x300 - Спеціалісти відділів обслуговування громадян провели заходи з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністюРозчулені увагою і турботою пенсіонери з вдячністю отримали від представників влади продуктові набори та роздруківки виписки з розпорядження про перерахунок пенсії з 01.12.2018 року та її збільшення. Приємним і несподіваним було відвідування для них.

Завідувач сектору розповіла мешканцям про перерахунок пенсії з 01.12.2018 року, про зміни в пенсійному законодавстві в 2019 році.

У ході відвідування сім”ї Сахно Наталі Іванівни та Олександра Миколайовича завідувачем сектору було з”ясовано додаткові дані щодо можливості збільшення розміру пенсії одного з інвалідів, надано роз”яснення та допомогу шляхом надання запиту про отримання довідок для перерахунку пенсії.

Відвідування осіб з обмеженими особливостями показали, що такі люди понад усе потребують сьогодні нашої уваги, підтримки та конкретної допомоги у вирішенні побутових проблем.

background Layer 1