Пропустити навігацію

Пенсійний фонд інформує мешканців Дніпропетровщини про перерахунок пенсій з 1 грудня 2018 року

DSC01364 300x200 - Пенсійний фонд інформує мешканців Дніпропетровщини  про перерахунок пенсій з 1 грудня 2018 рокуЗміни в пенсійному законодавстві завжди викликають інтерес у громадян, тому 04 грудня 2018 року заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Наталія Корнійчук зустрілась з медійниками області на інформаційному майданчику агенції «Мост-Днепр» та відповіла на всі запитання про перерахунок, що відбувся з 1 грудня.

Розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, підвищується з 1435,00 грн до 1497,00 грн, у зв’язку з цим, проведений перерахунок складових пенсійних виплат, які базуються на розмірі прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність: мінімальної пенсії за віком, доплати за понаднормативний стаж, підвищення, надбавок, інших пенсійних виплат, установлених законодавством. Пенсії підвищились у 709 тис. пенсіонерів.

«У кожної особи будуть індивідуальні суми підвищення, залежні від складових індивідуальної пенсійної виплати, які, своєю чергою, напряму розраховуються від величини прожиткового мінімуму. Усі пенсіонери побачать результати перерахунку, отримавши пенсію у грудні» – сказала фахівець.

background Layer 1