Пропустити навігацію

Пенсійні послуги на віддаленому робочому місці в Миколаївській об”єднаній територіальній громаді надала фахівець Петропавлівського сектору обслуговування громадян

20181205 102623 300x225 - Пенсійні послуги  на віддаленому робочому місці в  Миколаївській об”єднаній територіальній громаді надала фахівець Петропавлівського сектору обслуговування громадян05 грудня 2018 року провідний спеціаліст Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) Ірина Міщенко провела черговий виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці – у Миколаївській об”єднаній територіальній громаді в селі Миколаївка. На території селища проживає майже 6,4 тис. громадян, з них – 2,1 тис. пенсіонерів.

Жителі села Миколаївка зверталися до фахівця з питань  підвищення пенсії з 1 грудня 2018 року,  проведення попередньої правової оцінки документів для призначення та перерахунка пенсій, отримання пенсійних посвідчень та  отримання допомоги на поховання.

Відвідувачів повідомлено про електронні послуги, які надає Пенсійний фонд України, а саме СМС інформування та можливість отримання дистанційно послуг за допомогою ВЕБ-порталу.

background Layer 1