Пропустити навігацію

У рамках заходу “Ярмарка вакансій” фахівець Петропавлівського сектору обслуговування громадян провела лекцію для безробітних

20181207 101952 300x225 - У рамках заходу "Ярмарка вакансій" фахівець Петропавлівського сектору обслуговування громадян провела лекцію для безробітнихЗавідувачем Петропавлівського сектору (сервісний центр) Тетяною Корх проведена лекція для безробітніх під час заходу «Ярмарка вакансій», на якому представники Виробничих Підрозділів «Першотравенське», «Дніпровське», ім. «Героїв Космосу»  ПРАТ ДТЕК Павлоградвугілля розповіли про наявність посад за якими можливо працевлаштуватися тимчасово та пройти навчання, в подальшому перейти на постійну роботу.

Тетяна Корх ознайомила присутніх про основні зміни в пенсійному законодавстві щодо наявності страхового стажу для призначення пенсії за віком та порядку його підтвердження, добровільної участі в системі загальнообов’язкового соціального страхування. Зосередила увагу на перевагах легального працевлаштування, розмірі мінімального страхового внеску та можливості контролю за його сплатою. Рекомендувала звернути увагу на правильність оформлення записів в трудових книжках. Ознайомила з можливостями ВЕБ-порталу Пенсійного фонду України, перевагами користування.

Зустріч пройшла у форматі конструктивного, змістовного діалогу – фахівець та представник ДТЕК Павлоградвугілля надали кваліфіковані відповіді.

background Layer 1