Пропустити навігацію

Для колективу Соборної районної у м.Дніпро ради роз’яснювала зміни у пенсійному законодавстві начальник Центрального відділу обслуговування громадян

Foto 300x225 - Для колективу Соборної районної у м.Дніпро ради роз'яснювала зміни у пенсійному законодавстві начальник Центрального відділу обслуговування громадянНачальник Центрального відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Кучер 11 грудня 2018 року провела зустріч з трудовим колективом Соборної районної у місті Дніпрі ради.

Під час заходу фахівець Фонду розповіла про законодавчі зміни, які регулюють питання пенсійного забезпечення. Зокрема, поінформувала про  умови зарахування до страхового стажу періодів навчання,  перебування у декретній відпустці.

На завершення зустрічі з працівниками трудового колективу Тетяна Павлівна розповіла про можливість отримання послуг за допомогою WEB-порталу Пенсійного фонду України, використання  СМС- інформування від Пенсійного фонду для отримання інформації про сплату работодавцем єдиного соціального внеску та розмір зарахованого страхового стажу. Також ознайомила громадян із отриманням електронних документів з QR -кодом.

Загалом на зустрічі були присутні 26 осіб.

background Layer 1