Пропустити навігацію

У селищі Петропавлівка вшанували учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

14 грудня завідувач Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Корх провела зустріч з населенням селища Петропавлівки серед учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Із загальної чисельності пенсіонерів Петропавлівського району 12694 становлять 117 учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Під час зустрічі завідувач розповіла про електронні послуги Пенсійного фонду України, користування онлайн-сервісами, можливість отримання послуг за допомогою ВЕБ-порталу Пенсійного фонду України, переваги їх користуванням.

Пояснила, що за допомогою сервісів можливо переглянути власну пенсійну справу без відвідування Пенсійного фонду в будь-який зручний час, записатись на прийом до фахівців Фонду, не виходячи з дому, сформувати запит на попередню підготовку документів та отримати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку починаючи з 2000 року.

Надалні роз’яснення щодо збільшення пенсій з 1 грудня 2018 року,  про мінімальні пенсійні виплати учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, підвищення у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

На поставлені питання надано кваліфікаційні відповіді.

background Layer 1