Пропустити навігацію

Трудовому колективу КЗ «Криворізька міська клінічна лікарня №8 ДОР» розповіли про переваги користування онлайн сервісами від ПФУ

IMG 4cfe688d9a89c44d5bf8 1 300x225 - Трудовому колективу КЗ «Криворізька міська клінічна лікарня №8 ДОР» розповіли про переваги користування онлайн сервісами від ПФУТернівський відділ обслуговування громадян в м. Кривий Ріг (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління  Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області з метою поінформованості населення надає інформацію для розміщення на веб-сайті.

14 грудня 2018 року начальником Тернівського відділу обслуговування громадян в м. Кривий Ріг (сервісний центр)  Тетяною Степанюк проведено виїзний прийом та  зустріч з трудовим колективом консультативно – діагностичного центру для дитячого населення Комунального закладу “Криворізька міська клінічна лікарня №8 ДОР”.

На зустрічі  демонструвалися відеоролики  щодо використання сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України для доступу застрахованих осіб до інформації про сплату ЄСВ за застрахованих осіб та зарахування страхового стажу.

Задля поліпшення роз’яснювальної роботи, підвищення якості обслуговування громадян, усім присутнім  надавались  буклети з тематичними матеріалами.

background Layer 1