Пропустити навігацію

Виїзний прийом у приміщенні Чумаківської об’єднаної територіальної громади

WEB 02 37 2 300x225 - Виїзний прийом у приміщенні Чумаківської об'єднаної територіальної громадиРеалізація конституційного права громадян на звернення, підвищення якості обслуговування – одне із пріоритетних завдань працівників Пенсійного фонду України.

12 грудня 2018 року заступник начальника Дніпровського приміського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Лариса Петрук провела виїзний прийом в Чумаківській об’єднаній територіальній громаді (Дніпровський район, с. Чумаки).

Під час проведення заходу особам, які звернулись, було надано повні та змістовні відповіді. Загалом, з різних питань пенсійного забезпечення звернулися 7 громадян.

Також, Лариса Володимирівна проінформувала присутніх про можливість самостійного контролю даних, що містяться в Реєстрі застрахованих осіб і пенсійній справі, детально розповіла про новітні онлайн-сервіси та запропонувала присутнім зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Довідково: в Чумаківські ОТГ (с. Чумаки, с. Зоря, с. Маївка, с. Виноградне) мешкає – 4852 особи, з них 901 отримувач пенсій та допомог.

background Layer 1