Пропустити навігацію

Робота з підприємствами Дніпропетровської області, які заборгували перед Пенсійним фондом України, продовжується

DSC01831 300x200 - Робота з підприємствами Дніпропетровської області, які заборгували перед Пенсійним фондом України, продовжуєтьсяСьогодні у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області відбулась нарада за участі органів Державної фіскальної служби та Держпраці з керівниками 12-ти підприємств-боржників. Розглянули стан погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску і платежів до Пенсійного фонду. В основу спілкування з підприємствами був закладений індивідуальний підхід: залежно від ситуації, яка склалась на підприємстві, кожен представник отримав відповідні рекомендації.

«Наявність боргів зі сплати єдиного соціального внеску впливає не лише на наповнення бюджету Фонду, а й на зарахування страхового стажу найманих працівників підприємств-боржників. Тож відповідальність за втрачений страховий стаж лежить на кожному керівникові.» – наголосив Юрій Козак, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

DSC01821 300x200 - Робота з підприємствами Дніпропетровської області, які заборгували перед Пенсійним фондом України, продовжується

Учасники заходу з порозумінням поставились до спільного вирішення проблеми щодо погашення заборгованості та легалізації  заробітної плати.

Навіть по завершенню наради між сторонами продовжувалось жваве обговорення щодо пошуків виходу підприємства з боргової ситуації.

Довідково: у результаті заходів, які проводяться Фондом області з боржниками, – КП “РАЙВОДОКАНАЛ” Новомосковського району сплачено 1 млн 42 тис. грн у рахунок погашення боргу з єдиного соціального внеску; державним закладом “УКРАЇНСЬКА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ З СУВОРИМ НАГЛЯДОМ МОЗ УКРАЇНИ” сплачено 805,0 тис. грн, у т. ч. у рахунок погашення заборгованості по обов’язкових платежах до Пенсійного фонду,  578,0 тис. грн.

background Layer 1