Пропустити навігацію

Проведений семінар-навчання з керівниками та бухгалтерами підприємств та організацій м. Кам’янське

web 11 17122018 4 300x225 - Проведений семінар-навчання з керівниками та бухгалтерами підприємств та організацій м. Кам'янське17 грудня 2018 року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області разом з соціальними партнерами – представниками  міського Центру зайнятості та Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області  прийняли участь у семінарі-навчанні з керівниками, бухгалтерами підприємств, установ та організацій міста Кам’янське.

web 11 17122018 1 225x300 - Проведений семінар-навчання з керівниками та бухгалтерами підприємств та організацій м. Кам'янськеПід час зустрічі були розглянуті такі питання щодо основних аспектів Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Присутнім було роз’яснено які зміни відбулися у порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та зосереджено увагу на загальні правила формування подання звітів. З метою недопущення помилок в подальшій роботі були розглянуті приклади найбільш розповсюджених помилок при формуванні звіту.

З метою донесення важливості дотримання роботодавцями норм діючого законодавства в частині своєчасної виплати заробітної плати на рівні не нижче мінімального розміру, для забезпечення соціальних гарантій застрахованих осіб, присутнім було надано роз’яснення що від повноти та розміру сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування залежить отримання пенсії в майбутньому. Під час діалогу звернули увагу присутніх на необхідність легального працевлаштування та попереджено про наслідки, до яких приводить недотримання норм чинного законодавства.

web 11 17122018 2 300x225 - Проведений семінар-навчання з керівниками та бухгалтерами підприємств та організацій м. Кам'янськеУчасникам семінару також розповіли про переваги користуванням веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України та замовлення послуги в системі СМС-інформування.

В ході зустрічі присутні мали змогу поставити та отримати відповіді на хвилюючи питання.

По завершенню семінару учасникам були роздані інформаційні буклети.

background Layer 1