Пропустити навігацію

Спеціалістами Саксаганського відділу обслуговування громадян проводиться активна роз’яснювальна робота щодо популярізації електронних сервісів Пенсійного фонду України

IMG 1048 2 300x182 - Спеціалістами Саксаганського відділу обслуговування громадян проводиться активна роз'яснювальна робота щодо популярізації електронних сервісів Пенсійного фонду УкраїниНачальником Саксаганського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Ліаною Паситніченко та спеціалістами відділу з метою популяризації Веб-порталу була проведена роз’яснювальна робота з працівниками відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради та з працівниками відповідальними за роботу з кадрами КП “Швидкісний трамвай”.

Присутнім розповіли про Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, і з типами довідок, які тепер можна отримати з реєстру застрахованих осіб із застосуванням електронного цифрового підпису. Роз’яснені особливості зарахування до страхового стажу періодів догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, служби в армії, отримання допомоги по безробіттю тощо.

IMG 1049 300x202 - Спеціалістами Саксаганського відділу обслуговування громадян проводиться активна роз'яснювальна робота щодо популярізації електронних сервісів Пенсійного фонду УкраїниТакож пояснені переваги електронних послуг Пенсійного фонду України, в т. ч. інформаційного СМС — повідомлення та реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України.

background Layer 1