Пропустити навігацію

Флешмоб на підтримку легальної зайнятості пройшов на території ринку м.Верховцеве

web 31 7 300x225 - Флешмоб на підтримку легальної зайнятості пройшов на території ринку м.ВерховцевеФахівці Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) на території ринку м.Верховцеве нагадали, що робити, аби не втратити пенсію. 19 грудня 2018 року вони провели флешмоб з метою донести населенню переваги легального заробітку.

Під гаслами «Легальна заробітна плата- гідна пенсія в майбутньому», «Ми – за легальну заробітну плату» організатори та учасники заходу закликали мешканців міста до формування активної громадянської позиції з питань офіційного працевлаштування та оплати праці, оскільки майбутня пенсія визначається за страховим стажем та легальним заробітком.

Крім того, перехожим повідомляли, що не менш важливо зареєструватися на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, щоб самостійно контролювати сплату роботодавцем страхових внесків.

Зацікавлені люди підходили спілкуватися, ставили багато запитань щодо пенсійного забезпечення, пенсійного віку, добровільної участі в загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні, тощо.

Під час флешмобу роздано тематичні буклети.

background Layer 1