Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області провели зустріч з громадою Чечелівського району м. Дніпро

web 02 04 300x216 - Фахівці Фонду області провели зустріч з громадою Чечелівського району м. Дніпро4 грудня 2018 року  Світлана Золотухіна, начальник Чечелівського відділу обслуговування громадян  Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровської області, зустрілась з керівниками підприємств району та керівниками служб Чечелівської районної у м. Дніпрі ради.

Під час зустрічі Світлана Золотухіна доповіла, що на обліку в Чечелівському районі станом на 1 грудня 2018 року, налічується  майже 30 тисяч пенсіонерів, середній розмір пенсії по району станом на 1 грудня 2018 року складає 2686,4 грн. Обслуговування громадян в районі проводиться за принципом «єдиного вікна».   Наголосила, що пенсії виплачуються вчасно у виплатний період з 4 по 25 число місяця в повному обсязі.

Світлана Золотухіна проінформувала присутніх про перерахунок пенсій з 1 грудня 2018 року, у зв’язку з  підвищення розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність та зі змінами в пенсійному забезпеченні у 2019 році.

Відповіла на питання присутніх та надала особисті консультації щодо перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, та особам які звільнені з військової служби.

background Layer 1