Пропустити навігацію

Завідувачем Петропавлівського сектору обслуговування громадян проведене засідання “круглого столу”

20181227 111340 300x225 - Завідувачем Петропавлівського сектору обслуговування громадян проведене засідання "круглого столу"27 грудня завідувачем Петропавлівського сектору обслуговування громадян Тетяною Корх проведено засідання круглого столу з фахівцями бухгалтерської та кадрової служби відділу культури, туризму, національностей та релігій Петропавлівського району, до складу якого входять 5 підрозділів: Центральна районна бібліотека та Районна бібліотека для дітей, Районний будинок культури, Районний музей та Музична школа.

Присутнім надані роз”яснення щодо змін в пенсійному законодавстві, умов виходу на пенсію, наявності стажу, необхідних документів для призначення пенсії та проведення перерахунків, щодо порядку врахування заробітної плати до 01.07.2000 року для призначення пенсій та порядку її підтвердження. Завідувач зауважила на правильності оформлення записів в трудових книжках працівників, своєчасному їх перегляду та виправлення в разі необхідності.

На завершення засідання фахівець розповіла про сучасні послуги, які надаються Пенсійним фондом України, за допомогою яких можливо отримувати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески дистанційно через СМС-повідомлення та Веб-портал Пенсійного фонду України.

На поставлені питання надано кваліфікаційні відповіді. Запропоновано довести отриману інформацію на засіданні своїм працівникам.

Всі присутні подякували за проведене засідання. Загалом на засіданні було 10 осіб.

background Layer 1