Пропустити навігацію

Флеш-моб на користь легальної зайнятості провели на вулицях м. Кам’янське

web 11 181227 300x225 - Флеш-моб на користь легальної зайнятості провели на вулицях м. Кам'янськеЗ метою інформування громадськості про важливість легальної зайнятості спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області провели інформаційну акцію з пересічними громадянами.

Працівники управління акцентували увагу громадськості на наслідках, до яких в майбутньому призводять нелегальні трудові відносини та «тіньова» заробітна плата. Також було наголошено, що тінізація доходів і зайнятості негативно впливає на соціальну захищеність громадян, оскільки майбутня пенсія визначається за страховим стажем та легальним заробітком.

Для здійснення контролю за повнотою та достовірністю відображення даних в реєстрі застрахованих осіб, було запропоновано реєстрацію на веб-порталі Пенсійного фонду України, як зручну та сучасну форму електронних послуг.

Також було  проінформовано про запровадження Пенсійним фондом України індивідуального інформування громадян за допомогою СМС-повідомлення

Серед учасників акції та зацікавлених громадян розповсюджено буклети на пенсійну тематику.

background Layer 1