Пропустити навігацію

У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області відбулась нарада з керівництвом Державної фіскальної служби області

DSC02079  300x200 - У Головному управлінні Пенсійного фонду України  в Дніпропетровській області відбулась нарада  з керівництвом Державної фіскальної служби області10 січня 2019 року в Головному управлінні Фонду області відбулася нарада з керівництвом Головного управління фіскальної служби області. Обговорили питання виконання планових показників з наповнення бюджету за 2018 рік та перспективи на 2019 рік  за джерелами надходжень.

Для виконання поставлених завдань узгодили спільні заходи: зустрічі з керівниками підприємств-боржників, індивідуальні співбесіди з підприємцями-боржниками, проведення роз’яснювальної роботи щодо переваг легального працевлаштування. Окреслили ризикові групи платників, з якими необхідно працювати разом з Інспекцією з питань праці, соціальними партнерами.

«Показники минулого року дозволяють говорити, що наша спільна робота у підсумку є позитивною. Сподіваюсь, що у 2019 році все заплановане ми зможемо втілити і отримати бажаний результат» – сказав начальник Фонду області Юрій Козак.

background Layer 1