Пропустити навігацію

Проведені зустрічі з колективами Територіальних центрів фахівцями Центрально-Міського відділу та Петропавлівського сектору обслуговування громадян

IMG 10 01 19 169x300 - Проведені зустрічі з колективами Територіальних центрів фахівцями Центрально-Міського відділу та Петропавлівського сектору обслуговування громадян10 січня 2019 року в районних Територіальних центрах соціального обслуговування громадян проведені зустрічі за участю головного спеціаліста Центрально-Міського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Світлани Клименко та фахівців Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр).

Під час заходу спеціалісти сервісних центрів розповіли присутнім про перерахунок пенсії з 01.01.2019. Також на зустрічі обговорювались питання щодо порядку обчислення розміру пенсії, страхового стажу та заробітної плати для перерахунку пенсії.

20190110 120722 225x300 - Проведені зустрічі з колективами Територіальних центрів фахівцями Центрально-Міського відділу та Петропавлівського сектору обслуговування громадянТакож проінформувала присутніх про нові онлайн-сервіси Пенсійного фонду України, оскільки користування електронними послугами Веб- порталу дає громадянам змогу оперативно отримувати інформацію у зручному для себе форматі та економити власний час. Спеціаліст запропонувала підключитись до послуги СМС- інформування для оперативного отримання інформації про особисті дані з бази даних Пенсійного фонду України, а також про можливість виготовлення електронного пенсійного посвідчення.

Учасники заходу отримали кваліфіковані відповіді на поставлені питання щодо пенсійного забезпечення та інформаційні буклети. 

background Layer 1