Пропустити навігацію

Важливі пенсійні питання обговорили з трудовим колективом театру драми та музичної комедії ім. Т.Г.Шевченко

IMG 1101191 24 300x225 - Важливі пенсійні питання обговорили з трудовим колективом театру драми та музичної комедії ім. Т.Г.Шевченко11 січня 2019 року відбулася зустріч з трудовим колективом театру драми та музичної комедії ім. Т.Г.Шевченка за участю головного спеціаліста Центрально- Міського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Світлани Дубрової.

Фахівець розповіла про проведені перерахунки пенсій з 01.12.2018 та з 01.01.2019. На зустрічі обговорювалися питання щодо необхідності завчасного звернення до Пенсійного фонду майбутніх пенсіонерів для підготовки пакету документів, порядку обчислення розміру пенсії, страхового стажу та заробітної плати для призначення пенсії.

Світлана Дуброва проінформувала присутніх про нові онлайн-сервіси Пенсійного фонду України, оскільки користування електронними послугами Веб-порталу дає громадянам змогу оперативно отримувати інформацію у зручному для себе форматі та економити власний час.

Працівникам підприємства роз’яснено, що на порталі функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав працівників, правила подання звітності тощо. У кабінеті також містяться відомості щодо звітності по сплаті ЄСВ.

IMG 110119 24 300x225 - Важливі пенсійні питання обговорили з трудовим колективом театру драми та музичної комедії ім. Т.Г.ШевченкоСпеціаліст запропонувала підключитись до послуги СМС- інформування для оперативного отримання інформації про особисті дані з бази даних Пенсійного фонду України, подати заявку для виготовлення електронного пенсійного посвідчення. Учасники заходу отримали кваліфіковані відповіді на поставлені питання щодо пенсійного забезпечення.

background Layer 1