Пропустити навігацію

“Для забезпечення гідної старості необхідно легального працевлаштовуватись та отримувати заробітну плату офіційно, а не в “конвертах”” – акцентувала фахівець Головного управління Фонду області

IMG 20190114 100904 300x225 - "Для забезпечення гідної старості необхідно легального працевлаштовуватись та отримувати заробітну плату офіційно, а не в "конвертах"" - акцентувала фахівець Головного управління Фонду області14 січня 2019 року в Криворізькому міжрайонному центру зайнятості (Софіївський відділ) головним спеціалістом Софіївського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Людмилою  Головко проведена зустріч з особами, що тимчасово не працюють на тему „Легалізація трудових відносин”. На лекції були присутні крім безробітних й працівники центру зайнятості.

Людмила Головко ознайомила присутніх з основними змінами у пенсійному  законодавстві, розповіла про діючу пенсійну систему, про легалізацію трудових відносин, про особливості зарахування страхового стажу при неповному робочому дні чи тижні та при отриманні заробітної плати меншої за мінімальну. Звернула увагу, що всі питання, які стосуються пенсійного забезпечення, висвітлюються у періодичних виданнях „Пенсійний кур’єр” та „Вісник Пенсійного фонду”. Відповіла на питання, які цікавили присутніх – щодо впровадження пенсійної реформи, пенсійного віку для жінок, підтвердження стажу роботи до введення персоніфікованого обліку застрахованих осіб, мінімального страхового стажу, який дає право на пенсію за віком.

IMG 20190114 100918 300x225 - "Для забезпечення гідної старості необхідно легального працевлаштовуватись та отримувати заробітну плату офіційно, а не в "конвертах"" - акцентувала фахівець Головного управління Фонду областіПо завершенню заходу фахівець Софіївського сектору обслуговування громадян роздала інформаційні буклети за тематикою заходу.

“Для забезпечення гідної старості необхідно легального працевлаштовуватись та отримувати заробітну плату офіційно, а не в “конвертах”” – акцентувала Людмила Головко.

background Layer 1