Пропустити навігацію

Пенсійники Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян провели роз’яснювальну роботу у с. Водяне

Зустріч з трудовим колективом

web 31 2 300x225 - Пенсійники Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян провели роз'яснювальну роботу у с. Водяне09 січня 2019 року фахівці Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провели зустріч з трудовим колективом Водянської сільської ради.

Колектив установи ознайомлений з основними положеннями Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, зокрема, зі змінами в пенсійному законодавстві, правом на призначення пенсії різних видів, залежність розміру пенсії від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено внески.

Довели до відома присутніх про функціонування в управлінні «Школи майбутнього пенсіонера», отримання електронних послуг через веб-портал Пенсійного фонду України.

Фахівці відповіли на запитання працівників щодо умов призначення пенсії, визначення періоду заробітної плати, яка враховується при нарахуванні пенсії. Наприкінці зустрічі роздано буклети з пенсійної тематики.

 

Виїзний прийом громадян

web 31 4 300x225 - Пенсійники Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян провели роз'яснювальну роботу у с. Водяне09 січня 2019 року заступником начальника Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Світланою Мелетич проведено виїзний прийом громадян Водянської територіальної громади.

Громадян пенсійного та передпенсійного віку, що звернулися на прийом, цікавили питання перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, виплати коштів пенсіонерам-дітям війни згідно з рішенням суду, порядок призначення пенсій за вислугу років працівникам освіти, охорони здоров’я, доцільності переходу на інший вид пенсії.

Кожного, хто звернувся на прийом було поінформовано про надання сучасної консультативної допоги з питань чинного пенсійного законодавства через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

“Легальна зарплата забезпечить Ваше майбутнє!” – під таким гаслом пройшов флешмоб у с.Водяне

web 31 5 300x225 - Пенсійники Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян провели роз'яснювальну роботу у с. ВодянеЗ метою привернення уваги громадськості до проблем неофіційного працевлаштування, для інформування щодо економічних та соціальних переваг отримання легальних доходів працівники Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провели в селі Водяне флешмоб «Легальна зарплата забезпечить Ваше майбутнє!».

Учасники заходу переконували у важливості офіційного оформлення трудових відносин, закликали місцевих жителів реєструватись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України задля самостійного контролю за сплатою роботодавцем страхових внесків.

Під час флешмобу розповсюджені інформаційні буклети.

background Layer 1