Пропустити навігацію

Відбулася зустріч з представниками бізнесу щодо легалізації заробітної плати та підвищення її рівня

DSC00455 300x199 - Відбулася зустріч з представниками бізнесу щодо легалізації заробітної плати та підвищення її рівняУ рамках заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення, які затверджені розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року № 649-р, відбулася зустріч з представниками однієї з найбільших торговельних мереж магазинів міста.

У зустрічі взяли участь керівництво Головного управління Державної фіскальної служби, Держпраці та Пенсійного фонду області.

Обговорювались питання неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без належного оформлення з ними трудових відносин, нарахування заробітної плати та її відповідності до середньогалузевої.

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду області Олена Щирба роз’яснила роботодавцям норми чинного пенсійного законодавства у частині як впливає сплата єдиного соціального внеску на страховий стаж, соціальний захист найманих працівників та, в подальшому – на розмір пенсії.

Представники органів виконавчої влади в області визначили пріоритети в напрямку спільної роботи щодо легалізації трудових відносин.

background Layer 1