Пропустити навігацію

До “Школи майбутніх пенсіонерів” завітали мешканці м.Покров

Pokrov 15.01.2019 300x225 - До "Школи майбутніх пенсіонерів" завітали мешканці м.ПокровПитання підготовки мaйбутніми пенсіонерами необхідних документів для призначення пенсії роз’яснювала головний спеціаліст Покровського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Галина Кучеровська під час чергового заняття в «Школі майбутнього пенсіонера».

Спеціаліст ознайомила “учнів” з порядком звернення за призначенням пенсії, особливостями виходу на пенсію осіб, яким не вистачатиме страхового стажу. Надала перелік необхідних документів та провела попередню перевірку змісту та належного їх оформлення учасників заходу.

Галина Кучеровська запропонувала присутнім зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, щоб мати можливість дистанційно переглядати інформацію зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату  й сплачені страхові внески. Повідомила про нову послугу обслуговування громадян — СМС- інформування.

На завершення зустрічі всі присутні отримали інформаційно-роз’яснювальні буклети з переліком необхідних документів для призначення пенсії.

background Layer 1