Пропустити навігацію

Виїзний прийом громадян проведений на території Хорошівської сільської ради Петропавлівського району

Vyyiznyj Petropavlovka 300x225 - Виїзний прийом громадян проведений на території Хорошівської сільської ради Петропавлівського районуЗавідувач Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Корх 16 січня провела виїзний прийом громадян у Хорошівській сільській раді, до якої входять населені пункти с. Хороше, с. Коханівка, с. Старий Колодязь, на території якої проживає майже 1,3 тис. громадян, з них  503 – отримувач пенсій та допомоги.

Для всіх хто завітав, проведено загальне ознайомлення з новаціями в пенсійному законодавстві, електронними послугами Пенсійного фонду. Завідувач розповіла про умови виходу на пенсію залежно від тривалості страхового стажу, можливості особисто здійснювати контроль своїх даних, що містяться в Реєстрі застрахованих осіб і пенсійній справі, подання заяви на призначення/перерахунок пенсії, запису на прийом, довідатися про сплату ЄСВ, перерахунку пенсій з 01 січня 2019 року.

На виїзний прийом звернулося 11 громадян. Присутні ставили питання щодо умов отримання грошової допомоги  у розмірі десяти місячних пенсій, особам, які працюють у шкільних закладах на посадах, робота на яких дає право на призначення пенсії за вислугу років. Також мешканці цікавилися зарахуванням часу догляду за дитиною до трьох років та часом роботи до січня 2004 року, наявним стажем для призначення пенсії, можливостями особистого кабінету на Веб-порталі.

Присутні зацікавилися послугою і подали заяви на реєстрацію на ВEB-порталі, подякували за отриману інформацію за місцем проживання.

background Layer 1