Пропустити навігацію

У Новоолександрівській ОТГ у приміщенні ЦНАПу вже понад рік успішно працює віддалене робоче місце спеціаліста Фонду області

web 02 37 1 300x168 - У Новоолександрівській ОТГ у приміщенні ЦНАПу вже понад рік успішно працює віддалене робоче місце спеціаліста Фонду областіОдним із пріоритетних завдань Дніпровського приміського сервісного центру є роз’яснення пенсійного законодавства та надання послуг громадянам, які мешкають на території обслуговування Дніпровського району, у найкоротший та найзручніший спосіб.

16 січня 2019 року головний спеціаліст сервісного центру Макогон Світлана провела особистий прийом на віддаленому робочому місці в с. Новоолександрівка (Дніпровський район).

Особам, які звернулись на прийом, надані повні та змістовні відповіді. Загалом, з різних питань пенсійного забезпечення цього дня звернулося 6 громадян.

Довідково: в Новоолександрівській ОТГ в приміщенні ЦНАПу віддалене робоче місце працює з 27.09.2017 року. З початку роботи на особистий прийом звернулося 201 особа.

background Layer 1