Пропустити навігацію

У м.Кривий ріг провели зустріч з трудовим КЗК “Міська бібліотека для дорослих”

Kryvyj Rig 21 01 2019 225x300 - У м.Кривий ріг провели зустріч з трудовим КЗК “Міська бібліотека для дорослих”18 січня 2019 року відбулась зустріч з трудовим колективом КЗК “Міська бібліотека для дорослих” за участю головного спеціаліста Центрально- Міського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Ірини Шишко.

Фахівець Фонду області роз’яснила важливість набуття страхового стажу для призначення пенсій, розповіла про періоди , які зараховуються до страхового стажу, про можливість придбання страхового стажу за минулі періоди. Присутнім роз’яснені перерахунки пенсій з 01.12.2018 та з 01.01.2019. На зустрічі обговорювались питання щодо необхідності завчасного звернення до Пенсійного фонду майбутніх пенсіонерів для підготовки необхідного пакету документів, порядку обчислення розміру пенсії, страхового стажу та заробітної плати для призначення пенсійних виплат.

Ірина Шишко проінформувала присутніх про нові онлайн-сервіси Пенсійного фонду України, оскільки користування електронними послугами  Веб-порталу дає громадянам змогу оперативно отримувати інформацію у зручному для себе форматі та економити власний час.

Спеціаліст запропонувала підключитись до послуги СМС-інформування для отримання персональних даних з бази Пенсійного фонду України.

background Layer 1