Пропустити навігацію

Про зміни у пенсійному законодавстві розповіли ветеранам Самарського району

WEB PORTAL 22012019 10 300x219 - Про зміни у пенсійному законодавстві розповіли ветеранам Самарського району22 січня 2019 року головний спеціаліст Лівобережного відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Ірина Поставнича провела зустріч з ветеранською організацією Самарського району м. Дніпра.

Ветерани мали нагоду отримати інформацію про зміни в пенсійному законодавстві. Ірина Поставнича розповіла літнім людям про іновації в інформаційних технологіях Пенсійного фонду України (СМС-інформування, особистий кабінет Веб-порталу).

Розповіла пенсіонерам, які отримують пенсію через державний Ощадний банк про виготовлення сучасного пенсійного посвідчення електронного зразка, яке поєднує функції посвідчення особи і платіжної картки. За її допомогою можна отримувати щомісячні виплати і здійснювати розрахунки.

Поцікавилась своєчасністю виплати пенсій відділеннями поштового зв’язку, порекомендувала у разі виникнення запитань чи складнощів з питань пенсійного забезпечення звертатися до фахівців пенсійної служби за телефоном «гарячої» лінії.

background Layer 1