Пропустити навігацію

Фахівець Фонду області провела прийом мешканців віддалених сіл Петропавлівського району

Petropavlovka 24 01 19 169x300 - Фахівець Фонду області провела прийом мешканців віддалених сіл Петропавлівського району23 січня 2019 року головний спеціаліст Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) Валерія Вишня провела черговий виїзний прийом громадян населених пунктів с. Васильківське, с. Русакове, с.Запоріжжя, с.Сидоренко та с. Кунінова на віддаленому робочому місці Васильківського старостинського округу №1, де проживає близько 1290 громадян, із них 502 пенсіонера.

На прийом звернулося 19 осіб з питань права та умов призначення пенсії, переліку необхідних документів та допомоги і рекомендацій щодо оформлення документів з виявленими недоліками.

Головним спеціалістом надані роз’яснення про перерахунок пенсії з 01.12.2018, про підвищення пенсій 65-річним з 01.01.2019, а також про преваги отримання пенсійних виплат через банківські установи.

Громадяни поінформовані про електронні послуги, які надає Пенсійний фонд України, а саме електронну послугу СМС інформування та отримання дистанційно послуг за допомогою ВЕБ-порталу. Присутнім запропоновано надати заяви для реєстрації.

background Layer 1