Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області проводять виїзни прийоми

IMG 6900 225x300 - Фахівці Фонду області проводять виїзни прийомиНачальником Саксаганського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Ліаною Паситніченко проведений виїзний прийом до Саксаганської районної організації ветеранів. Присутні ознайомлені щодо перерахунку пенсій з 01.12.2018 і з 01.01.2019, запланованими збільшеннями у 2019 році. Усім ветеранам надано змістовні відповіді на запитання, поставлені публічно та в індивідуальному порядку. Присутнім доведений перелік та переваги електронних послуг Пенсійного фонду України, роздані брошури щодо пенсійного законодавства.

20190122 104609 300x169 - Фахівці Фонду області проводять виїзни прийомиПрацівники П’ятихатського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) здійснюють виїзні прийоми громадян для ефективного діалогу з населенням району. Так заступником начальника відділу Еллою Пономарь проведений виїзний прийом в с. Пальмірово.

Мешканців цікавили такі питання: перерахунок пенсії з 01.01.2019, переваги легалізації заробітної плати, умови призначення пенсій, порядок обчислення страхового стажу. Присутнім рекомендовано зареєструватися на порталі Пенсійного фонду України, запропоновано підключити послугу СМС-інформування.

20190117 102421 300x169 - Фахівці Фонду області проводять виїзни прийомиНачальник П’ятихатського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Вікторія Варава 16.01.2019 вперше провела виїзний прийом на віддаленому робочому місті в Троїцькій сільській раді згідно з графіком, затвердженим Угодою про співпрацю між Головним управлінням Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області та Троїцькою сільською радою.

Під час виїзного прийому висвітлені питання щодо легалізації заробітної плати, добровільної участі в загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні та наголошено на важливість завчасного звернення майбутніх пенсіонерів до Пенсійного фонду для проведення правової оцінки та належного оформлення документів для призначення пенсії, про обов’язковість повідомлення в разі працевлаштування пенсіонерів для запобігання виникнення переплат пенсійних коштів.

Для розширення знань з пенсійної тематики присутнім було рекомендовано використовувати електронний ресурс веб-порталу Пенсійного фонду України.

background Layer 1