Пропустити навігацію

Спеціалісти Фонду області провели лекцію для безробітних

web 11 190124 300x211 - Спеціалісти Фонду області провели лекцію для безробітних24 січня 2019 року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області взяли участь у семінарі, який проводився у Кам’янському міському центрі зайнятості.

Метою співпраці з центрами зайнятості є роз’яснення питань щодо необхідності офіційного працевлаштування, негативних наслідків отримання заробітної плати «у конверті», принципів накопичувальної системи пенсійного страхування.

Під час спілкування особливу увагу приділили наявності страхового стажу, який при нарахуванні пенсії враховується пропорційно сплаченим страховим внескам на державне пенсійне страхування. Для здійснення контролю за повнотою та достовірністю відображення даних в реєстрі застрахованих осіб, присутнім запропоновано реєстрацію на веб-порталі Пенсійного фонду України, як зручну та сучасну форму електронних послуг. Зазначено, що за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України кожна особа може перевірити надання роботодавцем звітності та сплати ним єдиного соціального внеску.

Проінформовано про запровадження Пенсійним фондом України індивідуального інформування громадян за допомогою СМС-повідомлення.

background Layer 1