Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області ще раз наголосили на важливості легального працевлаштування

Den Pensijn 02 20 1 225x300 - Фахівці Фонду області ще раз наголосили на важливості легального працевлаштування09 січня 2019 року завідувач Томаківського сектору обслуговування громадян (cервісного центру) провела зустріч з населенням Томаківського району. Людмила Хрипко наголосила на необхідності легального працевлаштування, оскільки особи, які погоджуються отримувати заробітну плату “в конвертах”, позбавляють себе можливості користуватися державними гарантіями. Указала на пряму залежність пенсії від розміру отриманої заробітної плати та тривалості страхового стажу.

Завідувач сервісного центру розповіла про запровадження нового онлайн-сервісу для громадян — інформування осіб шляхом відправлення СМС-повідомлення та про способи реєстрації на WEB-порталі Пенсійного фонду України.

В СМС-повідомленні пенсіонери отримують інформацію про призначення і перерахунок пенсій, а працівники – інформацію про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір страхового стажу. На ВЕБ-порталі вони мають можливість отримувати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку, починаючи з 2000 року.

background Layer 1