Пропустити навігацію

У Томаківському районі провели зустріч з трудовим колективом агрофірми “Перше травня”

Zusnpish z trudov kolekt 02 20 225x300 - У Томаківському районі провели зустріч з трудовим колективом агрофірми "Перше травня"15 cічня 2019 року фахівці Томаківського сектору обслуговування громадян (сервісного центру) провели зустріч з трудовим колективом Агрофірми “Перше травня”.

Завідувач Томаківського сектору обслуговування громадян (сервісного центру) Людмила Хрипко розповіла про необхідність легалізації заробітної плати та трудових відносин. Влаштовуючись на роботу без укладання трудового договору, соціально незахищеними залишаються наймані працівники. Відсутність записів у трудовій книжці та несплата внесків до Пенсійного фонду — це неповний перелік порушень вимог трудового законодавства роботодавцями, які нехтують своїми обов’язками щодо офіційного оформлення робітників, що негативно впливає на рівень пенсійного забезпечення в майбутньому та позбавляє соціальних гарантій сьогодні.

Присутнім розповіли про способи реєстрації та використання сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України для доступу застрахованих осіб до інформації про сплату ЄСВ, про стан заборгованості зі сплати ЄСВ фізичних осіб-підприємців та зарахування страхового стажу.

background Layer 1