Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області провели зустріч у Вільногірському територіальному центрі

zasidan kryglogo stoly 02 20 dlja WEB portaly 300x225 - Фахівці Фонду області провели зустріч у Вільногірському територіальному центрі28 січня 2019 року завідувач Томаківського сектору обслуговування громадян (сервісного центру) провела засідання круглого столу з представниками Томаківського відділення АТ КБ “Приватбанк”.

Під час зустрічі обговорили питання своєчасності зарахування коштів на вкладні рахунки пенсіонерів. Визначили шляхи співпраці щодо широкого інформування пенсіонерів про порядок та переваги отримання пенсії через установи банків.

За підсумками засідання учасники визначили, що підвищення рівня обслуговування людей похилого віку залишається ключовим аспектом у подальшому співробітництві.

Завідувач Томаківського сектору обслуговування громадян Хрипко Людмила розповіла про способи реєстрації та використання сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України для доступу застрахованих осіб до інформації про сплату ЄСВ за застрахованих осіб, про стан заборгованості зі сплати ЄСВ фізичних осіб-підприємців та зарахування страхового стажу.

Присутнім були надані буклети про реєстрацію на веб-порталі Пенсійного фонду України.

background Layer 1