Пропустити навігацію

До «Школи майбутніх пенсіонерів» завітали мешканці Покровського району

foto 1 300x169 - До «Школи майбутніх пенсіонерів» завітали мешканці  Покровського районуОсновні завдання співпраці з майбутніми пенсіонерами – підготовка необхідних документів для призначення пенсій та їх правова оцінка. Перевірка дозволить вчасно виявити та усунути недоліки, зібрати всі необхідні дані до виникнення права на пенсію. Захід допомагає громадянам адаптуватися до нового статусу, заздалегідь підготувати документи для призначення пенсії та вирішити проблемні питання.

04 лютого поточного року начальник Покровського відділу обслуговування громадян в м. Кривий Ріг (сервісний центр) Олексій Куценко провів заняття в «Школі майбутнього пенсіонера». Цього разу “урок” відвідали 2 особи, які набудуть права на пенсію найближчим часом.

Присутнім розповіли про порядок звернення за первинним призначенням пенсії, перелік необхідних документів та вимоги до довідок про заробітну плату, ознайомили з показником середньої зарплати (доходу), який застосовуватимуть під час призначення пенсій.

Майбутнім пенсіонерам запропонували скористатися онлайн послугами за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України та СМС-повідомлення, отримати актуальну інформацію з газети «Пенсійний кур’єр» та журналу «Вісник Пенсійного фонду».

background Layer 1