Пропустити навігацію

Заступник начальника Новокодацького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела зустріч у Дніпровському міському центрі зайнятості

Novokodatskyj 300x130 - Заступник начальника Новокодацького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела зустріч у Дніпровському міському центрі зайнятості13 лютого 2019 року відбулась зустріч заступника начальника Новокодацького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Оксани Онасенко з громадянами, які перебувають на обліку в Дніпровському міському центрі зайнятості. Під час заходу фахівець розповіла про законодавчі зміни, які регулюють питання пенсійного забезпечення.Проінформувала про  умови зарахування до страхового стажу періодів навчання,  перебування у декретній відпустці.

Оксана Онасенко розповіла про пенсійне законодавство та зміни до нього, відповіла на запитання присутніх про порядок розрахунку розміру пенсії, страхового стажу, заробітної плати для обчислення пенсії тощо.

На завершення зустрічі фахівець Фонду області розповіла про можливість отримання послуг за допомогою WEB-порталу Пенсійного фонду України, використання СМСінформування для отримання інформації про сплату работодавцем єдиного соціального внеску та розмір зарахованого страхового стажу. Ознайомила громадян із отриманням електронних документів з QR -кодом.

background Layer 1