Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області завітали до Криворізької міської лікарні №3

IMG 13 02 2018 1 225x300 - Фахівці Фонду області завітали до Криворізької міської лікарні №3 Головний спеціаліст Центрально-Міського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Світлана Клименко 13 лютого 2019 року провела зустріч з трудовим колективом закладу “Криворізька міська лікарня №3”.

Фахівець проінформувала колектив про право на призначення пенсії за віком, роз’яснила механізм обчислення та порядок призначення пенсії, проведення перерахунку пенсійних виплат відповідно статті 42 ЗУ “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”. Обговорене питання щодо впливу страхового стажу та легалізації заробітної плати на розмір майбутньої пенсії.

Колектив ознайомлений з правилами реєстрації та користування Веб-порталом електронних послуг, присутнім запропоновано підключитись до послуги СМС-інформування для оперативного отримання інформації про особисті дані з бази даних Пенсійного фонду України та довідки з QR-кодом від Пенсійного фонду України. Надані примірники газети “Пенсійний кур’єр” та буклети.

background Layer 1