Пропустити навігацію

Спеціалісти Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) провели зустріч у трудовому колективі

Petropavlovka 15 02 225x300 - Спеціалісти Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) провели зустріч у трудовому колективіСпеціалісти Петропавлівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) постійно проводять зустрічі у трудових колективах, на яких вони інформують про новини в пенсійній системі та надають роз’яснення.

Один із заходів проведений завідувачем сектору Тетяною Корх з працівниками трудового колективу Територіального центру соціального обслуговування одиноких громадян.

Під час спілкування розглядалися можливості дистанційного обслуговування громадян за допомогою онлайн-сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду. Зазначено, що одиноких громадян є можливість зателефонувати на телефон гарячої лініі сектору та з’ясувати питання пенсійного забезпечення.

Працівникам було роз’яснено, як зареєструватись в особистому кабінеті за допомогою цифрового підпису, як контролювати роботодавця з питань нарахування офіційної зарплати та своєчасної сплати внесків, замовити довідку QR-кодом тощо. Присутні ставили питання щодо Реєстру застрахованих осіб, зарахування періодів страхового стажу та інші.

По закінченню зустрічі учасники заходу отримали інформаційні буклети та були запрошені зареєструватись на веб-порталі Фонду і користуватись зручними електронними сервісами.

background Layer 1