Пропустити навігацію

Стан стягнення боргів на користь Пенсійного фонду України розглядали на засіданні робочої групи

DFS 300x190 - Стан стягнення боргів на користь Пенсійного фонду України розглядали на засіданні робочої групиУ Головному управлінні Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області 12.03.2019 відбулося засідання робочої групи з оперативного вирішення проблемних питань, які виникають при виконанні виконавчих документів щодо стягнення коштів на користь Пенсійного фонду України. До складу робочої групи входять представники Фонду області та Головного територіального управління юстиції.

На виконанні в органах Державної виконавчої служби залишається
3890 виконавчих документів на суму 181,3 млн грн. Надходження через органи Державної виконавчої служби з початку року становили 5,2 млн грн, серед них у лютому – 1,3 млн грн. «Результативність дій виконавчої служби щодо стягнення заборгованості впливає на наповнення бюджету Пенсійного фонду України» – зазначила перший заступник начальника Головного управління Фонду області Лариса Дуксова.

За результатами засідання робочої групи затверджені заходи, спрямовані на підвищення ефективності виконання рішень про стягнення коштів на користь Пенсійного фонду України в 2019 році.

background Layer 1