Пропустити навігацію

Фахівець Центрально-Міського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела виїзний прийом у Криворізькому УПП УТОС

IMG 13 03 2019 1 180x300 - Фахівець Центрально-Міського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела виїзний прийом у Криворізькому УПП УТОСГоловний спеціаліст Центрально-Міського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Світлана Клименко 13 березня 2019 року провела виїзний прийом у Криворізькому учбово-виробничому підприємтсві УТОС.

Фахівець ознайомила присутніх зі змінами в пенсійному законодавстві та повідомила, що з 1 березня 2019 року за рішенням Уряду монетизовані житлові субсидії пенсіонерам будуть виплачуватись разом з пенсією.

Спеціаліст докладно розповіла про порядок нарахування та перерахунок пенсії, залежність її розміру від величини заробітку, суми сплачених внесків та тривалості страхового стажу.

Світлана Клименко проінформувала про переваги електронного пенсійного посвідчення, зручну можливість отримання інформації за допомогою ВЕБ-порталу Пенсійного фонду України та інформування за допомогою СМС-повідомлень.

background Layer 1