Пропустити навігацію

Заступник начальника Фонду Дніпропетровщини провела виїзні прийоми у Дніпровському приміському та Новомосковському відділах обслуговування громадян

shirba 25 3 768x1024 - Заступник начальника Фонду Дніпропетровщини провела виїзні прийоми у Дніпровському приміському та Новомосковському  відділах обслуговування громадянЗаступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Олена Щирба провела виїзні прийоми для мешканців Дніпровського району та м.Новосковська.

Керівник роз’яснила механізм проведення перерахунку пенсій з 01 березня 2019 року та отримання субсидій у грошовій формі. Відповідаючи на питання, пропонувала запитувачам активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, що пропонує Фонд

Протягом робочого дня Олена Щирба спілкувалася з колективами сервісних центрів, спеціалістами, які працюють на віддалених робочих місцях, цікавилася проблемними питаннями, які виникають під час роботи, надавала методичну допомогу.

Довідково:

На обліку в Новомосковському сервісному центрі знаходиться 36,0 тис. пенсіонерів, у тому числі 1,1 тис. внутрішньо переміщених осіб, 3,3 тис. пенсіонерів силових структур. Щомісяця на прийом звертається понад 3,0 тис. осіб, на “гарячу лінію” відділу надходить понад 130 дзвінків.

На обліку в Дніпровському приміському сервісному центрі знаходиться 21,9 тис. пенсіонерів. Протягом січня-лютого 2019 року на прийом звернулося 2,9 тис. осіб, на гарячу лінію надійшло понад 800 дзвінків.

background Layer 1